Обади ни се
0876138897

Меню
Меню

ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА


Всеки клиент може да избере дали да получи доставката си до адрес или до офис на куриера в страницата за финализиране на поръчката.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА С КУРИЕР:

Онлайн магазин Shadow използва преференциална цена за доставка от всички активни куриерски компании.

За всяка поръчка над 100 лв. и до 5 кг доставката до офис на куриерска фирма Speedy е БЕЗПЛАТНА!

Цената за доставка се калкулира на базата цялата поръчка, спрямо нейното тегло и населеното място, в което клиентът желае на получи стоката.

Финалната цена за доставка на поръчката ще бъде калкулирана, след като изберете своето населено място и начин на плащане при финализиране на поръчката.

ПРОВЕРКА НА ПРАТКА:

“Провери преди да платиш” е безплатна услуга на Онлайн магазин Shadow към всички клиенти. Тази услуга Ви дава право да отворите опаковката на пратката и да проверите дали полученият продукт е поръчаният и дали е в добро състояние.

Ако забележите, че продуктът, който Ви изпращаме не е в идеално търговско състояние, може да не приемете пратката. Куриерът ще я върне при нас, а ние ще Ви изпратим друг продукт.

Имайте предвид, че това е услуга, която важи само за опаковката на пратката, но не и за опаковката на продукта. Тази услуга не включва тест на продукта, както и нарушаване на оригиналната му опаковка.

СРОК НА ДОСТАВКА С КУРИЕР:

Всяка доставка от Онлайн магазин Shadow е Експресна! След потвърждение от нашите оператори, поръчката Ви ще бъде опакована и изпратена по следния график:

  • Ако направите поръчка до 16:00 ч. в работен ден, то ние ще я опаковаме и изпратим на същия ден или в рамките на 24 часа след нейното постъпване при нас. 
  • Ако направите поръчка след 16:00 ч. в работен ден, ние ще я опаковаме и изпратим на следващия работен ден или в рамките на 48 часа след нейното постъпване при нас. 
  • Ако направите поръчка в неработен ден, то ние ще я опаковаме и изпратим в първия работен ден.

Всички изброени срокове за доставка се отнасят за официални работни дни, както и събота до 12:00 ч. Сроковете могат да бъдат нарушени поради някое от следните обстоятелства:

  • Ограничен достъп до адреса за доставка;
  • Ограничен достъп до населеното място;
  • При изчерпана наличност на продуктите;
  • Извънредни форсмажорни обстоятелства и/или непреодолими сили;
  • Извънредно положение;
  • Природно бедствие. 
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки